ZBIRKE VAJ UČNIH IN DELOVNIH LISTOV

ANGLEŠČINE, NEMŠČINE IN RUŠČINE 


Potrebujete vaje že danes? 

Prejmete jih lahko že danes v pdf obliki (takoj po poslanem potrdilu o plačilu).

Učni listi s slovensko razlago in nazornimi primeri.

Delovni listi (vaje) z rešitvami.

Več kot 250 vaj za posamezen razred.

Zbirke vaj od 130 do 185 strani glede na določen razred. 

  

Izberite želene vaje: 

anglescina-vaje

  

nemscina-vaje

   ruscina-vaje

  kupim-vaje-novo


 

Za Vas smo pripravili številne naloge za angleščino, nemščino in ruščino, ki vam bo pomagala pri samostojnem učenju tujega jezika.

Zbirke vaj ANGLEŠČINE od 4. do 9. razreda

Zbirka vaj učnih in delovnih listov angleščine so pripravljene v skladu s šolskim učnim načrtom. Učni listi imajo enostavno slovensko razlago in nazorne primere s katerimi boste snov hitreje razumeli. Delovni listi so številni in vsebujejo tako lažje kot težje naloge, katerim so priložene rešitve vaj. 

Zbirke vaj NEMŠČINE od 6. do 9. razreda

Za lažje razumevanje nemščine v osnovni šoli, smo vam pripravili številne učne in delovne liste. Na učnih listih je razložena snov na enostaven, razumljiv in prijeten način. Delovni listi z rešitvami zajemajo različne vrste nalog, od dopolnjevanja, prepisovanja, urejanja, vstavljanja besed, povezovanja, reševanja, izbiranja pravilnih rešitev, opisi slik, itd..

Samostojna vadnica nemščine za začetnike

Odlična vadnica za odrasle za samostojno učenje nemščine vam bo pomagala razumeti nemški jezik. Odlična vadnica za vse, ki razmišljate o zaposlitvi v tujini.  Vaje so opremljene z rešitvami in znanje boste pridobili na enostaven način. 

Zbirka vaj RUŠČINE za začetnike

Za vse, ki se želite sami naučiti ruščino, so učni listi ruščine več kot odlični. Izbrane so najbolj uporabne teme, ki so primerne za začetnike in tiste, ki že nekaj znajo. Vsem vajam so priložene rešitve v slovenskem jeziku. 

Da si bosta lažje predstavljali naše zbirke vaj učnih in delovnih listov. 

vaje-anglescina-6-razred-fima-2

Tako izgleda zbirka vaj angleščine za 6. razred OŠ

  kupim-vaje-novo