E UČENJE – E IZOBRAŽEVANJE


Za Vas smo pripravili številne naloge za angleščino, nemščino in ruščino za izboljšanje znanja in s tem tudi ocen v šoli. Vaje za angleščino, nemščino in ruščino zajemajo učne in delovne liste. Na učnih listih je razložena snov na enostaven, razumljiv in prijeten način. Delovni listi z rešitvami zajemajo različne vrste nalog, od dopolnjevanja, prepisovanja, urejanja, vstavljanja besed, povezovanja, reševanja, izbiranja pravilnih rešitev, opisi slik, itd.

Z vajami bodo učenci osnovne šole pridobili dodatna znanja angleškega in nemškega jezika in si s tem omogočili več možnosti v nadaljnjem življenju. Tuji jeziki so danes izrednega pomena in površno znanje le – teh ne prinese veliko možnosti. Izboljšajte svoje znanje angleščine,nemščine in ruščine s pomočjo naših učnih in delovnih listov.

Izberite jezik in pričnite z učenjem in utrjevanjem:

anglescina-vaje

  

nemscina-vaje

   ruscina-vaje

 

  

 

  

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Preberite več o piškotkih na naši strani POLITIKA PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information