Učenje francoščine

Učenje francoščine

ucenje_francoscine_prekointerneta_francoscinazazacetnike

Francoski jezik je zagotovo eden najlepših in najbolj melodičnih jezikov na svetu. Pogosto ga povezujemo z romantično podobo Francije in ljubeznijo. Francoščina ni samo jezik diplomacije in prestiža, na svetu ga govori približno 180 milijonov ljudi. Francoščina je uradni jezik v 29 državah po vsem svetu. Zaradi ljubezni do tega spevnega jezika in strasti do poučevanja v naši jezikovni šoli ponujamo različne tečaje francoščine in le ti so: 


SKUPINSKI TEČAJI FRANCOŠČINE

Tečaji za zaključene skupine kot so študentske organizacije, podjetja, društva ali družine. 

Potekajo po dogovoru glede kraja izvajanja in termina. 

Običajno so to 30 ali 60 urni tečaji in potekajo 1 x ali 2 x na teden.

V naši jezikovni šoli FIMA ZNANJE na Ptuju organiziramo tečaj francoščine v kolikor imamo dovolj prijav (minimalno 4 osebe). 

Izobraževanje vodi profesorica francoščine s 15 letnimi delovnimi izkušnjami in tečajniki jo obožujejo. 

Cena izobraževanja je na ceniku.


 INDIVIDUALNI TEČAJ

Poteka po dogovoru in je popolnoma prilagojen tečajniku glede programa in intenzivnosti. 

Izobraževanje poteka vsaj 1 x na teden po 2 šolski uri. 

Program je lahko specifičen in strokoven. Učite se lahko samo to, kar potrebujete in želite. 

Izobraževanje vodi profesorica francoščine s 15 letnimi delovnimi izkušnjami. 

Cena izobraževanja je na ceniku. 


skype logo icon by slamiticon-d5z7mh7INDIVIDUALNI TEČAJ PREKO SKYPE

skype

E učenje francoščine preko Skype - Online učenje francoščine - E izobraževanje francoščine preko spleta v živo z učiteljem

V zadnjih letih opažamo veliko povpraševanje po tečajih francoščine preko Skype programa. Zakaj se tečajniki raje odločijo za individualno izobraževanje preko brezplačnega programa Skype? Ker ima številne prednosti kot so: individualno učenje, poudarek na konverzaciji, ne izgubljate časa za odhod na tečaj, temveč se učite od doma ali pisarne. V kolikor niste prepričani, vam z veseljem ponujamo PRVI BREZPLAČEN TERMIN in videli boste, da je SKYPE tečaj nakaj zelo enostavnega. 


 

BREZPLAČNO
PRVO SREČANJE Z UČITELJICO FRANCOŠČINE PREKO SKYPE 
skype logo icon by slamiticon-d5z7mh7
Še preden se odločite za učenje, vam nudimo brezplačno prvo srečanje, da spoznate našo učiteljico, metodo poučevanja in hkrati že spregovorite v tujem jeziku.  Izkoristite priložnost in se pustite presenetiti. Prepričani smo, da boste prijetno presenečeni kako enostavno je učenje preko Skype programa z našo učiteljico.  
 
E učenje francoščine preko spleta je primerno za vse generacije, ki želijo na hiter in enostaven način pridobiti znanje tujega jezika. Ponujamo vam različne učne pakete, ki so prilagojeni željam naših udeležencev izobraževanja. Program učenja se pripravi glede na posameznikove želje, čas in sposobnosti. Velikokrat je tudi razlog učenja izredno pomemben, npr. odhajate v tujino na delo in potrebujete za začetek besedišče iz poslovne francoščine, morda si želite izboljšati zaposlitvene možnosti, se preseliti v tujino ali pa le ljubiteljsko osvojiti osnove francoščine.
poslji-povprasevanje-ucenje-nemscine-anglescine-fima-znanje

Prednosti in ugodnosti učenja preko interneta: 

prednosti_eucenja_nemscine_anglescine_francoscine_eizobrazevanje


NA KAKŠNE NAČINE VAS VSE UČIMO PREKO SKYPE?
 
SKYPE TEČAJ oz. e izobraževanje je prilagojeno vsakemu posamezniku in lahko vsebuje različne učne metode kot so: 
  • KOMUNIKACIJA - Pri Skypet tečaju je poudarek na izobljšanju komunikacijskih sposobnosti, vadimo telefonske pogovore, dialoge na različne teme, širimo besedni zaklad in hkrati obnovimo že nekoč usvojeno besedišče…Komunikacija je lahko splošna, poslovna ali strokovna (npr. iz komunikacija o turizmu, medicini, pravu, gradbeništvu,...)
  • SLUŠNO RAZUMEVANJE - Poslušanje različnih zvočnih posnetkov, dialogov.
  • BRALNO RAZUMEVANJE - Branje krajših besedil, razlaga neznanih besed v besedilu, analiza prebranega besedila, reševanje odgovorov na različna vprašanja, pogovor o brani temi ter širjenje besednega zaklada.
  • SLOVNICA - Razlaga slovnice in vaje slovnice. Vaje se lahko rešujejo elektronsko v Word obliki ali pa se natisnejo in so že vnaprej poslane na vaš elektronski naslov. V kolikor se rešujejo v elektornski obliki, učitelj lahko spremlja učenca ob pisanju in reševanju.

ZA KOGA JE E UČENJE PRIMERNO?
  • vsakega, ki si želi pridobiti osnovno ali dodatno znanje francoščine,
  • posameznike, ki želijo ponoviti znanje tujega jezika,
  • zaposlene v tujini, ki se ne morejo udeležiti jezikovnih tečajev v Sloveniji,
  • brezposelne, ki želijo izobljšati svoje zaposlitvene možnosti ,
  • učence osnovnih in srednjih šol, ki želijo imeti mentorja skozi celo šolsko leto. E mentor francoskega jezika spremlja učence osnovih in srednih šol vsak teden po 1 šolsko uro. Učenje poteka po šolskem programu in je popolnoma prilagojen programu izobraževanja v šoli. Priprava pred kontrolno, ustnim preverjanjem, pomoč pri pripravi projektov, seminarskih nalog, nastopanj,... Učenje otrok je izrednega pomena, saj so otroci najbolj dojemljivi prav v otrokških letih. 


KAJ POTREBUJETE?

E učenje oz. e izobraževanje francoskega jezika lahko poteka iz domačega naslonjača, pisarne, vikenda ali tujine. Lahko ste kjerkoli in učenje se lahko prične. Vse kar potrebujete za učenje preko interneta, je računalnik, internet, slušalke, mikrofon in program Skype (program, ki ga lahko brezplačno dobite na internetu). Za namestitev brezplačnega programa SKYPE kliknite   tukaj. Če boste potrebovali pomoč pri nameščanju programa Skype, nas lahko kontaktirate in vam bomo pomagali.

ucenje_preko_interneta_ucenjeanglescine_ucenjenemscine1

Poiščite nas na Skype programu in nas dodajte kot svoje prijatelje. Če se želite učiti francoskega jezika, nas poiščite pod spodaj zapisanimi imeni;

CENA:

Ura učenja preko interneta (Skype) je po veljavnem ceniku.

Plačilo: predhodno nakazilo na TRR po prejetem predračunu in ponudbi.


         

  

poslji-povprasevanje-ucenje-nemscine-anglescine-fima-znanje

  

Hitri kontakt

vpis

  

 

            FIMA ZNANJE


kontakt-naslov-otimizacija-spletnih-strani
Osojnikova cesta 3, Ptuj
Partizanska c. 5, Maribor

kontakt-gsm-otimizacija-spletnih-strani
031 767 435
kontakt-telefon-otimizacija-spletnih-strani
 02 62 00 788

kontakt-eposta-otimizacija-spletnih-strani
petra@b2b-group.net
kontakt-eposta-otimizacija-spletnih-strani

andreja@b2b-group.net

 

FIMA PREVAJANJE

Potrebujete prevod?


Všečkaj nas na facebooku