Učenje ruščine

ruscina-preko-skype

E učenje ruščine preko Skype - v živo z vašo učiteljico

Želite znati rusko? Vam je všeč ruska kultura? Z veseljem vam pomagamo in vas naučimo ruski jezik in vam približamo rusko kulturo.

Najsodobnejša oblika učenja ruskega jezika je učenje preko Skype, ki poteka v živo z našo odlično učiteljico. Za učenje ruščine vam ponujamo tečaje in individualne ure učenja preko Skype. Metoda izobraževanja preko Skype je vse bolj običajna in zanjo se odločajo vse generacije. Učenje ruščine preko Skype je tako primerno za odrasle, mladino, poslovneže, predšolske otroke, tajnice, brezposlene kot tudi zaposlene v tujini. Učenje ruščine preko Sykpe je sodobna metoda učenja, ki nudi veliko prednosti in s katero na najenostavnejši način osvojimo znanje ruskega jezika za vse priložnosti.


 
BREZPLAČNEN TERMIN
SKYPE UČENJA RUŠČINE

Še preden se odločite za učenje ruščine, vam nudimo BREZPLAČNEN TERMIN izobraževanja. Tako boste spoznali vašo učiteljico in sam sistem izobraževanja. Izkoristite priložnost in se pustite presenetiti.  Prepričani smo, da boste prijetno presenečeni kako enostavno je učenje preko interneta. Rezervirajte si prosti termin na spčodnji povezavi. 

rezervirajte-brezplacen-termin-preko-skype

skype logo icon by slamiticon-d5z7mh7
 
Skype učenje ruščine preko Skype je primerno za vse generacije, ki želijo na hiter in enostaven način pridobiti znanje tujega jezika. Ponujamo vam različne učne pakete, ki so prilagojeni vašim željam in potrebam. Program učenja se pripravi glede na posameznikove želje, čas in sposobnosti. Velikokrat je tudi razlog učenja pomemben, npr. odhajate v tujino na delo in potrebujete za začetek besedišče iz poslovne ruščine, morda si želite izboljšati zaposlitvene možnosti, se preseliti v tujino ali pa le ljubiteljsko osvojiti osnove ruščine.
 
Spoznajte prednosti in ugodnosti učenja preko interneta:
 
PREDNOSTI SKYPE UČENJA
 • Prihranite ČAS,
 • Prihranite DENAR (nimate več stroškov prevoza v jezikovno šolo,
 • Učenje poteka OD KJERKOLI (vaše pisarne, doma, vikenda ali tujine),
 • FLEKSIBILEN TERMIN (sami se dogovorite za termin, ki vam ustreza),
 • ENOSTAVNA UPORABA
METODE E UČENJA

Skype učenje ruščine je prilagojeno vsakemu posamezniku in lahko vsebuje različne učne metode kot so:

 • Komunikacija (izboljšanje komunikacijskih sposobnosti, telefonski pogovori, dialogi na različne teme, širjenje besednega zaklada, obnovitev besedišča,…Komunikacija je lahko splošna, poslovna ali strokovna (npr. iz komunikacija o turizmu, medicini, pravu, gradbeništvu,...)
 • Slušno razumevanje (poslušanje različnih zvočnih posnetkov, dialogov,..)
 • Bralno razumevanje (branje krajših besedil, razlaga neznanih besed v besedilu, analiza prebranega besedila, reševanje odgovorov na različna vprašanja, pogovor o brani temi ter širjenje besednega zaklada)
 • Slovnica (razlaga slovnice in vaje slovnice. Vaje se lahko rešujejo elektronsko v Word obliki ali pa se natisnejo in so že vnaprej poslane na vaš elektornski naslov. V kolikor se rešujejo v elektornski obliki, učitelj lahko spremlja učenca ob pisanju in reševanju.)
ZA KOGA JE E UČENJE PRIMERNO? 
 • vsakega, ki si želi pridobiti osnovno ali dodatno znanje tujega jezika,
 • posameznike, ki želijo ponoviti znanje tujega jezika,
 • zaposlene v tujini, ki se ne morejo udeležiti jezikovnih tečajev v Sloveniji,
 • brezposlene, ki odjajo na delo v tujino,
 • brezposlene, ki želijo izobljšati svoje zaposlitvene možnosti.

KAJ POTREBUJETE?

Skype učenje ruščine lahko poteka iz domačega naslonjača, pisarne, vikenda ali tujine. Lahko ste kjerkoli in učenje se lahko prične. Vse kar potrebujete za učenje preko interneta, je računalnik, internet, slušalke, mikrofon in program Skype (program, ki ga lahko brezplačno najdete na internetu).Če boste potrebovali pomoč pri nameščanju programa Skype, nas lahko kontaktirate, z veseljem vam bomo pomagali. 

ucenje_preko_interneta_ucenjeanglescine_ucenjenemscine1

CENA

Ura učenja preko Skype je po veljavnem ceniku. Pošljite nam povpraševanje in prejeli boste ponudbo v najkrajšem času. 

 

 

Hitri kontakt

  
 

vpis-v-novo-solsko-leto-fima-zanje

 

 

          FIMA ZNANJE


kontakt-naslov-otimizacija-spletnih-strani
Osojnikova cesta 3, Ptuj
Partizanska c. 5, Maribor

kontakt-gsm-otimizacija-spletnih-strani
031 767 435
kontakt-telefon-otimizacija-spletnih-strani
 02 62 00 788

kontakt-eposta-otimizacija-spletnih-strani
petra@b2b-group.net
kontakt-eposta-otimizacija-spletnih-strani

andreja@b2b-group.net

 

FIMA PREVAJANJE

Potrebujete prevod?


Všečkaj nas na facebooku

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Preberite več o piškotkih na naši strani POLITIKA PIŠKOTOV

EU Cookie Directive Module Information